ZAANDAM - Het Zaantheater blijft open in december met middagvoorstellingen. Toen na de laatste persconferentie bleek dat theaters tot 17.00 uur open mogen blijven, zijn veel voorstellingen naar de middag verplaatst. Directeur Angelique Finkers is heel blij dat artiesten als Dolf Jansen en Jim Bakkum dolenthousiast zijn om in de middag te komen spelen.


"Zeker in een winter die somber dreigt te worden, is verstrooiing en afleiding nodig,” zegt Angelique Finkers. “ Ik ben ervan overtuigd dat juist in een periode van beperkingen het noodzakelijk is om de geest te blijven voeden en de verbeelding te blijven prikkelen. Het leven bestaat uit meer dan eten, werken en slapen!” En daarom is het Zaantheater met artiesten en gezelschappen in gesprek gegaan. Sommige voorstellingen zijn helaas geannuleerd, maar er zijn ook een flink aantal voorstellingen naar de middag verplaatst.

Zin om in de middag naar het theater te gaan?
Aankomend weekend staan Jim Bakkum en Sergio Vyent op zaterdagmiddag 11 december in het Zaantheater met ‘Sinatra – Under is skin.’ Een voorstellig over het leven en de muziek van Frank Sinatra. Op zondag 12 december kunnen families genieten van ‘Kerstmuziek maken met Dirk Scheele.’ Een show over muziek, voor iedereen vanaf twee jaar oud. En op 19 december speelt Dolf Jansen zijn oudejaarsconference in het Zaantheater.

Bent u benieuwd welke voostellingen u nog meer kunt bezoeken in de middag? Kijk op www.zaantheater.nl voor meer informatie en voor kaarten.