ZAANDAM - Donderdag 14 december is schrijver Ernest van der Kwast te gast bij de FluXus met een Inspiratielezing. Hij komt vertellen over zijn nieuwste boek waarin hij een stem geeft aan vier jonge mensen die allemaal met een verschillende achtergrond naar Nederland zijn gevlucht. De avond aan de Klaas Katerstraat 7b in Zaandam begint om 20.00 uur.

Zeer recent verscheen ‘Jouw toekomst is mijn toekomst’ van de hand van deze schrijver. Met groot inlevingsvermogen en oog voor detail vertelt Ernest van der Kwast het verhaal van vier jonge mensen die allemaal naar Nederland gevlucht zijn. De verhalen beginnen bij de mooie herinneringen van de vier aan vroeger. Het is de aanhef van hun leven, waarin zich pas later de onafwendbare tragiek openbaart. Het resultaat is een aangrijpend boek met moedige verhalen die ons anders laten kijken naar de mensen die de oversteek naar Europa hebben gemaakt.

Ideale spreker

‘Jouw toekomst is mijn toekomst’ is een opvolger van onder andere ‘De IJsmakers’, ‘Het wonder dat niet omvalt’ en ‘Mama Tandoori’ het boek waarmee hij in 2010 doorbrak. Ernest van der Kwast (1981) spreekt zoals hij schrijft. Hij is een vlotte, humoristische spreker die je makkelijk meeneemt in zijn verhaal. Ideaal voor een Inspiratiesessie bij FluXus!

De locatie van de inspiratiesessie is FluXus, Klaas Katerstraat 7b, Zaandam. Aanvang is 20.00 uur, maar de deur is om 19.30 uur al open. Entree is € 12,50. Als je een FluXus Family & Friends Card hebt betaal je € 10,-. Reserveer snel een plek voor deze avond via klantenservice@fluxus.nl.