ZAANDAM - In 'Zo Vader Zo Zoon' kruipt Jon van Eerd voor de laatste keer in de huid van zijn alter ego Harrie Vermeulen. Een hilarische en chaotische komedie die in première gaat in het Zaantheater. 'Zo Vader Zo Zoon' is op 29 oktober om 20.00 uur en 30 oktober om 15.00 uur te zien.

Na maar liefst vijftien theatervoorstellingen rondom het hilarische karakter Harrie Vermeulen maakte Jon van Eerd onlangs bekend dat hij, na de laatste voorstelling, niet langer deze rol zal vervullen. Met 'Zo vader zo zoon' neemt hij afscheid van het populaire personage. Een voorstelling voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Het verhaal

Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) woont bij zijn succesvolle zoon (Joey Schalker) in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is in zijn privéleven. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse (Nandi van Beurden) is vastbesloten Junior aan de haak te slaan. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem aan een oud besje te haken. Maar, Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken.

Voor iedereen die zin heeft om voor de allerlaatste keer te lachen om Harrie Vermeulen, kaarten kun je bestellen via www.zaantheater.nl.