ZAANDAM - Theater is voor iedereen, van jong tot oud. Speciaal om jongeren te stimuleren om naar het theater te gaan, heeft het Zaantheater een jongerenkorting in het leven geroepen. Iedereen jonger die jonger is dan 30 jaar kan op de dag van de voorstelling met 50% korting kaarten kopen. Zo kunnen jongeren voor een klein prijsje naar bijvoorbeeld de spectaculaire breakdancers The Ruggeds, Punk-icoon Abel van Gijlswijk en de hilarische cabaretier Henry van Loon.


Het Zaantheater heeft een groot aanbod met voor ieders wat wils en hoopt dat de jongerenkorting het voor jonge bezoekers aantrekkelijker maakt om last minute een voorstelling te bezoeken.

Hoe werkt het?

Iedereen die jonger is dan 30 jaar kan extra voordelig naar het Zaantheater. Jonge bezoekers kunnen een kaartje kopen op de dag van de voorstelling aan de kassa, of online met gebruik van de promotiecode: jongerdan30. Zo wordt een spontaan avondje naar het theater toegankelijker.

Ga bijvoorbeeld met korting naar:


The Ruggeds

Op donderdag 24 november staat breakdancecrew The Ruggeds in het Zaantheater. Deze jonge gasten dansten al met Madonna, Martin Garrix en Justin Bieber. Nu zijn ze terug in de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘Decypher’, een mix van dans, acrobatiek, film en muziek.

Henry van Loon

Op donderdag 1 december kaarten zet cabaretier Henry van Loon het Zaantheater op zijn kop samen met zijn hond Jannie. De Volkskrant en NRC beloonden Henry’s voorstelling ‘Jannie the Showdog’ met 4 sterren.

Abel van Gijlswijk

En wie zin heeft om iets nieuws te ontdekken gaat naar Abel van Gijlswijk op zaterdag 3 december. De frontman van Hang Youth staat voor het eerst met een solovoorstelling in het theater. In zijn show roept hij op tot chaos, komt met antwoorden, nieuw gedachtengoed en muziek.

Kaarten bestellen

De jongerenkorting is geldig voor bijna alle voorstelling en is enkel te gebruiken op de dag van de voorstelling. Met de promotiecode jongerdan30 krijgen bezoekers onder de 30 bij bijna alle (niet-uitverkochte) voorstellingen op de dag zelf maar liefst 50% korting op een ticket. Ga naar www.zaantheater.nl voor het gehele aanbod en het bestellen van kaarten.