ZAANDAM – Op donderdag 10 oktober komt Zaankanter en Ashton Brother Joost Spijkers met zijn vier muzikanten terug naar het Zaantheater met zijn voorstelling ‘SPIJKERS II’. Deze voorstelling ontving alleen maar viersterrenrecensies en won in 2018 de Poelifinario voor ‘de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst.’

De voorstelling is een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. De Poelifinario-jury noemde de voorstelling rauw, puur en vol passie. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma.

Spijkers’ muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. De getalenteerde ambachtelijke theatermaker zingt in prachtige liederen zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost.

Het publiek mag voor niets een kaartje bestellen en pas na afloop bepalen hoeveel het wil betalen. Kortom, een voorstelling die niet gemist mag worden!

‘SPIJKERS II’ begint om 20.30 uur. Kaarten (€ 3,60 incl. een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.