ZAANDAM - Op donderdag 25 mei is het zover, dan gaat de verkoop voor het nieuwe seizoen 2023-2024 in het Zaantheater van start. Volgende week wordt het programma bekendgemaakt op zaantheater.nl en in de gloednieuwe theatergids. Met een gevarieerd aanbod en publiekslievelingen als Peter Pannekoek, Van der Laan & Woe en Tineke Schouten is er veel om uit te kiezen.


Meer dan 200 voorstellingen

Met meer dan 200 voorstellingen heeft het nieuwe theaterseizoen voor ieder wat wils. Het is een uiteenlopend programma met namen als Pieter Derks, Yentl en de Boer, Nick Schilder, Berget Lewis, Igone de Jongh, Tjitske Reidinga, Lucky Fons III en Lebbis & Jansen, die na achttien jaar voor het eerst weer samen optreden met hun specialiteit: de oudejaarsconference.

Bijna een kwart van de programmering is geschikt voor kinderen en hun familie, zoals de aanrader Disney Winnie de Poeh. Ook zijn er jonge makers zoals comedytalent Lisa Ostermann, en indrukwekkend toneel zoals Girls & Boys van Theater Oostpool met Hadewych Minis, die hiervoor de belangrijke toneelprijs Theo d’Or ontving.

Programma is bekend
Op 15 mei wordt het programma bekend gemaakt op zaantheater.nl, de nieuwe theatergids valt diezelfde week bij velen op de mat en kan ook worden afgehaald in het Zaantheater. Voor iedereen die een voorstelling écht niet wil missen is het een aanrader om op basis van de website alvast een verlanglijstje te maken. Goed om te weten is dat een aantal voorstellingen nu al in de verkoop zijn: Frans Bauer, Merijn Scholten, Richard Groenendijk, de spectaculaire musical Mamma Mia! en de musical De Hospita met Simone Kleinsma en Paul Groot. Voor deze voorstellingen kunnen nu al kaarten worden besteld.

Start kaartverkoop: 25 mei
Voor het overgrote deel van de voorstellingen moet het publiek écht nog wachten tot donderdag 25 mei. Op die dag kunnen voor alle voorstellingen kaarten worden besteld op de website van het Zaantheater.

Nieuwsgierig naar het hele seizoen? Check het op www.zaantheater.nl