ZAANDAM - Sinds 5 juni jongstleden zijn de deuren van het Zaantheater weer open voor maximaal 50 bezoekers per voorstellingen. Voor de zomer zijn er al voorstellingen te bewonderen waaronder de kersver bijgeboekte voorstelling ‘De koning is dood, leve de koning’, een eerbetoon aan Bram van der Vlugt. Het Zaantheater is ook al maanden bezig met het nieuwe theaterseizoen. De verkoop van het nieuwe theaterseizoen start half juni. Maar kaarten voor acht populaire voorstellingen zijn nu al te koop.


Achter de schermen is het Zaantheater al maanden druk bezig met de voorbereiding van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De verwachting is dat de start van de kaartverkoop eind juni zal plaatsvinden. Op dit moment zijn er al diverse voorstellingen van het nieuwe seizoen in de verkoop, waaronder Plien en Bianca, Wolter Kroes, Rayen Panday, de musical Titanic en vele anderen. Maar het Zaantheater heeft nog meer in petto voor de bezoekers.

Kaartverkoop gestart van acht voorstellingen
Als cadeau aan het publiek is de verkoop van acht populaire voorstellingen al gestart. Deze voorstellingen zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht en het publiek kan vanaf vandaag kaarten bemachtigen voor deze gewilde shows. Het gaat om de voorstellingen van The Analogues, Alex Klaasen, Daniël Arends, de ROCKY HORROR SHOW, Amélie de Musical, Wende & Oostpool en de locatievoorstelling Mansholt.

The Analogues - 7 & 8 januari 2022
De missie van The Analogues is simpel: alle muziek spelen van The Beatles die nooit live gespeeld is. Al jaren trekken The Analogues volle zalen met deze integrale vertolkingen. Met de nieuwste voorstelling 'Let It Be: Abbey Road' ronden ze hun missie af.

Alex Klaasen - 26 november 2021
Deze exclusieve kerstshow 'Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas' is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want ook deze show zit weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer.

Daniël Arends - 22 & 23 april 2022
Cabaretier Daniël Arends laat er geen gras over groeien en komt dit seizoen met maar liefst 2 verschillende stand-up comedyshows van ruim een uur naar het Zaantheater. ‘Thuis praat ik bijna nooit’ speelt Daniël op beide dagen om 19.00 uur. De stand-up comedyshow ‘God is mijn rechter’ speelt hij beide dagen om 21.30 uur. Arends zegt zelf: "Ok lieve mensen, voor deze ene keer dan. Geen muziek, geen rode draad, geen gedoe. Stand-up comedy pur sang”. Kies één show, of kom naar allebei!

De ROCKY HORROR SHOW – 4 december 2021
De waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen, met Sven Ratzke in de hoofdrol. Een wereldwijde must-see waarbij meedoen is toegestaan!

Amélie de Musical - 11 & 12 februari 2022
De fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Parijs.

Wende & Oostpool – 19 april 2022
In haar nieuwe show 'De Wildernis' verkent zangeres en actrice Wende in samenwerking met Toneelgroep Oostpool de wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

Mansholt - 1 t/m 5 september 2021
Op veler verzoek is de bejubelde voorstelling MANSHOLT terug! Deze voorstelling met een groot maatschappelijk thema gaat over voormalig Eurocommissaris Sicco Mansholt, en speelt in een tent op een boerderij in Zaandam. Een unieke ervaring op een bijzondere locatie.

Kaarten bestellen
Kaarten voor deze acht nieuwe voorstellingen zijn nu te bestellen via www.zaantheater.nl