AMSTERDAM - Kaleo staat op 14 november in AFAS Live, Amsterdam. Het IJslandse viertal, dat inmiddels in de Verenigde Staten woont, staat hiermee voor de derde keer in Nederland. Eerder stond de band in Paradiso en TivoliVredenburg, beide shows waren razendsnel uitverkocht. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 6 mei om 10:00 uur. 

De bandleden van Kaleo verhuisden in 2015 naar de Verenigde Staten om daar aan hun carrière te werken en dat werd beloond! Single No Good belandde op de soundtrack van tv-serie Vinyl en track Way Down We Go wordt gebruikt in de officiele trailer voor het nieuwe seizoen van Netflix-serie Orange Is The New Black. Ook was het nummer te horen in de populaire game FIFA 2016.

Miljoenen streams

Naast de vele features in tv-series over ter wereld is Kaleo ook erg succesvol op Spotify. Naast de uptempo nummers als Way Down We Go, met bijna 75 miljoen streams, is ook al het veel rustigere All The Pretty Girls al bijna vijftig miljoen keer beluisterd. Beide nummers zijn op het tweede album A/B te vinden, net als het prachtige, in het IJslands gezongen Vor í Vaglaskógi.

Ticketinfo

Kaarten voor deze show van Kaleo kosten €30 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Kaleolive.nl. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 6 mei om 10:00 uur.