ZAANDAM – Rob Kamphues en Robert Doornbos, de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rondom de Formule 1 wedstrijden op Ziggo Sport, komen met hun nieuwe voorstelling ‘Kampues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus’ op dinsdag 25 februari naar het Zaantheater. Vroegboekers maken kans op één van de vijf raceplekken in de simulator.

Rob Kamphues (televisiepresentator en cabaretier) is hobbyautocoureur. Robert Doornbos was tussen 2004 en 2007 actief in de Formule 1, Champ Car World Series, A1 GP, IndyCar Series en Superleague Formula. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op televisie en internet hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. In het grote Grand-Prix-Circus onderzoeken ze de treffende gelijkenissen tussen circus en Formule 1. De twee mannen gaan er vol in met (sterke) verhalen, ontboezemingen, interessante feiten, geheimen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Dat ze aan elkaar gewaagd zijn staat vast. Kamphues: “Ik verheug me er ontzettend op om weer het theater in te gaan, al is het ook om Robert Doornbos door een Formule 1-loze winter heen te helpen.” Reactie Doornbos: “Ik ga Rob nog één keer uitleggen waarom hij de goeie beroepskeuze heeft gemaakt door geen autocoureur te worden.”

Kamphues en Doornbos presenteren samen bij Ziggo Sport de programma’s rondom de races van de Formule 1. Tevens presenteren ze de populaire AD/Ziggo Sport online serie Crashen in de Keuken.
‘Het Grote Grand Prix Circus’ begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 15,30 incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.