ZAANDAM - Lachen is een vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen in Podium de Flux. Tijdens deze bomvolle oneliner show zullen onder andere Roel C. Verburg, Riza Tisserand en Marc van Gestel het podium betreden.

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door.

Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal. Hij is finalist van de Comedy Talent Award.

Naast Roel C. Verburg en Marc van Gestel zullen ook Fabian Franciscus, Rick Broers, Oscar Arnold en Frank Brasser het podium betreden met hun beste one-liners.