ZAANDAM- De enthousiaste pianist Wouter Harbers (33) heeft een uniek concept: Koffieconcerten! In Zeist, Putten en Amersfoort verwent hij hier al maandelijks vele luisteraars mee. Woensdagochtend 25 september opent hij ook een serie koffieconcerten in Zaandam.


U bent vanaf 10:30u van harte welkom in de Westzijderkerk (Bullekerk). Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken. Vanaf 11:00u geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij de muziek op een vrolijke en persoonlijke manier wordt toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist.


De serie start woensdagochtend 25 september met een muzikale kennismaking: Wouter laat u graag zijn tien mooiste stukken horen! Na een feestelijke opening neemt hij plaats achter de prachtige Blüthner-vleugel om u te trakteren op een poëtische nocturne van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt. Daarna verrast hij u graag met eigentijdse muziek en hij sluit het concert af met een compositie van Wibi Soerjadi.


‘Koffieconcerten’ is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen: deze stichting wil eenzaamheid onder ouderen bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. Naast jong is dus ook minder-jong van harte uitgenodigd.


Kunt u 25 september niet? Geen nood: tot en met april 2020 is het elke laatste woensdagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een mooie ochtend door pianist Wouter Harbers, die bij diverse koffieconcerten ook een top-musicus meeneemt.


De entree voor de koffieconcerten is gratis, na afloop is er een collecte voor de musici. Iedereen is welkom. Wilt u zeker zijn van een mooi plekje: reserveer dan door te mailen naar info@wouterharbers.nl

of te bellen naar 06 - 2676 3338.

www.wouterharbers.nl