Zaandam- Op maandag 6 februari om 18.00 wordt er in de Rosmolenwijk in Zaandam een lichtjesavond georganiseerd voor alle bewoners uit Zaanstad. Deze lichtjesavond is een samenwerking tussen BUUV Zaanstad, Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk, het Jeugdteam, Buurthuis de Kolk, de Protestantse Gemeente van Zaandam en buurtwinkel H. Van Langelaar en is georganiseerd om bewoners in deze donkere periode een beetje meer licht en warmte te geven. 

De maanden Januari en februari worden door vele gezien als saaie, lange maanden. De feestdagen zijn voorbij, de kerstverlichting gaat de kast in, maar de avonden zijn nog steeds donker en grauw. Daarom organiseren BUUV Zaanstad, Sociaal Wijkteam Rosmolenwijk, het Jeugdteam, Buurthuis de Kolk, de Protestantse Gemeente van Zaandam en buurtsuper H. Van Langelaar een gezellige lichtjesavond. De route start bij het buurthuis de Kolk en brengt u langs warme plekken door de Rosmolenwijk dat prachtig verlicht zal zijn en waar van alles te beleven is. De route loopt langs buurthuis de Kolk, buurtwinkel H. Langelaar, de Noorderkerk en eindigt bij het Jeugd team op het Roggeplein.

De voorbereidingen voor de lichtjesavond waren al goed bezocht. Zo was er de mogelijkheid voor bewoners en bezoekers van de Noorderkerk om gratis de lichtjes te maken op diverse punten in de wijk, zoals in de Kolk en in de Noorderkerk.

Meelopen?

Dat kan! U kunt gratis meelopen met deze gezellige lichtjesavond. De hele wijk zal op 6 februari versierd zijn met prachtige verlichting. Neemt u zelf ook een lichtje mee?

Voor meer informatie over de lichtjesavond kunt u contact opnemen met de deelnemende organisaties.