AMSTERDAM - Lily Allen is op dinsdag 10 april te zien in Sugarfactory, Amsterdam. Het is vier jaar geleden dat de Britse zangeres voor het laatst een optreden gaf in Nederland. Deze zomer verschijnt ook haar nieuwe album No Shame.

Het optreden in Amsterdam maakt onderdeel uit van een reeks exclusieve surpriseshows door Europa voordat het album verschijnt. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 9 maart om 09:00 uur.


Vierde studioalbum
Deze zomer komt No Shame, het vierde album van de Britse zangeres, uit. Voor het album werkte Lily Allen samen met producer Mark Ronson. Het album belooft persoonlijk te worden, de zangeres heeft al aangekondigd dat er voornamelijk songs opstaan over haar scheiding en het daarmee dealen.

Lily Allen brak in 2006 door met de single Smile van het album Allright, Still. Haar grootste hit in Nederland scoorde ze met het nummer Fuck You, dat in 2009 verscheen, net zoals het album It's Not Me, It's You. In 2014 kwam haar laatste album Sheezus uit waarna ze een muzikale hiatus inlastte. De zangeres heeft sinds 2015 niet meer opgetreden.

Ticketinfo
Kaarten voor de show van Lily Allen kosten €31,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via Sugarfactory.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 9 maart om 09:00 uur.


Lily Allen
Dinsdag 10 april 2018
Sugarfactory, Amsterdam
Tickets €31,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten), vanaf aanstaande vrijdag 9 maart om 09:00 uur verkrijgbaar via Sugarfactory.nl.