AMSTERDAM - Lucky Chops is de vierde naam voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden de concerten van Hooverphonic with orchestra, Milow en Walk Off The Earth al aangekondigd. Lucky Chops is op maandag 10 juli te zien in het openluchttheater. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 1 april om 10:00 uur.

Miljoenen views online

De Amerikaanse band Lucky Chops werd ontdekt tijdens een optreden in een New Yorks metrostation. Een voorbijganger filmde het optreden, plaatste dat online en het filmpje had diezelfde dag nog miljoenen views. De zes bandleden komen van de LaGuardia Arts High School - bekend van de film Fame -  en spelen al tien jaar samen. Oefenen doen ze op straat, kleine zalen of in de metro. Inmiddels speelt de band headlineshows op festivals en waren ze huisband in het MTV-programma Girl Code Live.

Many more to come

Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow en Walk Off The Earth al bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo

Kaarten voor het optreden van Lucky Chops op maandag 10 juli kosten €22,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 1 april om 10:00 uur.