AMSTERDAM - Hooverphonic with orchestra en Milow zijn de eerste twee artiesten voor de vijfde editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerzondagen in het Amsterdamse Bostheater. Beiden waren al te bewonderen tijdens eerdere edities van Live At en keren tijdens dit jubileumjaar terug. In 2017 is Hooverphonic with orchestra op 27 augustus te zien en geeft Milow 3 september een optreden. Afgelopen edities traden o.a. Angus & Julia Stone, Jett Rebel, Kensington en Neil Finn op in de intieme setting van Live At. De kaartverkoop voor beide shows start aanstaande vrijdag 10 maart om 10:00 uur. 

Hooverphonic

Na twintig jaar succes bracht Hooverphonic in maart vorig jaar hun negende album In Wonderland uit. In België brak single Badaboum alle records en een maand na de release ontving de band een Gouden Plaat voor hun album en single. Het optreden van Live At wordt een Best Of, waarin de band samen met een strijkersensemble en gastvocalen zowel oude als nieuwe hits brengt.

Milow

Milow brak in 2009 door met zijn debuutalbum Milow. Nog geen jaar later had de zanger platinum platen in Duitsland, België en Zwitserland en bereikte hij de gouden status in Frankrijk, Oostenrijk en Nederland. Met Ayo Technology, een cover van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake ging Milow viral. Inmiddels is het nieuwe album Modern Heart uit en begint Milow na zijn succesvolle clubtour van december aan zijn meest avontuurlijke hoofdstuk tot nu.

Many more to come

Hooverphonic with orchestra en Milow zijn de eerste twee acts die worden aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo

Kaarten voor het optreden van Hooverphonic with orchestra op zondag 27 augustus kosten €23 excl. servicekosten. Kaarten voor Milow op zondag 3 september zijn €25 excl. servicekosten. Voor beide shows zijn de kaarten zijn vanaf vrijdag 10 maart 10:00 uur verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.