ZAANDAM - Naar aanleiding van zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ komt Lodewijk Asscher in Zaanstad praten over zijn idealen en doelen. Daarnaast zal hij na afloop zijn nieuwe boek signeren. Lodewijk Asscher schuift op dinsdagavond 28 mei aan bij Melle Has en Araik Gingnagel. Zij zullen het interactieve gesprek met de PvdA-voorman en het publiek leiden. Het boek van Asscher is openhartig geschreven. Met veel persoonlijke anekdotes vertelt hij over omgaan met verlies. Maar vooral over de toekomst; van onze beweging en van ons land. Hoopvol en strijdbaar. Met een heldere visie op hoe onze wereld eruit kan zien. Interessant voor iedereen die verder vooruitkijkt dan het heden. Niet alleen voor degenen die 'politiek geïnteresseerd' zijn. Ben je geïnteresseerd in wat Lodewijk Asscher drijft kom dan naar het Wij zijn Zaankanters Café in het filmtheater De Fabriek in Zaandam. Na afloop kun je zijn boek aanschaffen en je gekochte boek laten signeren. Wij zijn Zaankanters is een platform voor sociaal betrokken Zaankanters die zich inzetten voor de Zaanse samenleving. Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek en heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen en daarom is de avond voor iedereen toegankelijk.

De nieuwe generatie aanzet
De avond wordt geleid door twee jonge politiek betrokken Zaankanters Melle Has (45) en Araik Gingnagel (19). De nieuwe generatie is aanzet in onze samenleving. Ben je ook hoopvol en strijdbaar of voel je in deze tijd de noodzaak om op te komen voor een lieve, sociale en duurzame samenleving waarin iedereen zijn dromen en doelen kan nastreven. Of ben je gewoon politiek geïnteresseerd kom dan eens langs en maak kennis met deze en andere maatschappelijk betrokken Zaankanters. Hoe dan ook, we hopen je te zien! En vergeet niet je vrienden en kennissen mee te nemen, want het wordt een gezellige avond!

Het Wij zijn Zaankanters Café is dinsdag 28 mei. De inloop is vanaf 19.30 uur. Van 20.00 - 21.00 uur is het interactieve tafelgesprek met Lodewijk Asscher in het café van Filmtheater De Fabriek aan de Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Toegang is gratis.