ZAANDAM - Dinsdagmiddag 21 december is het Zaantheater een cosy jazzclub en komt u meteen in de gezellige kerstsfeer in de voorstelling ‘A Swinging Christmas’ in de grote zaal van het Zaantheater, de voorstelling begint om 14:00.

Maarten Koningsberger, Ed Boekee (piano), Leon Mennen (gitaar) en Enrique Firpi (drums) geven hun eigen draai aan (christmas-) songs uit het American Songbook. Kom vooral luisteren en genieten van de nostalgische songs en melodiën die we zo goed kennen van de crooners van de vorige eeuw.Met een beetje fantasie veranderen we de grote zaal van het Zaantheater in een jazzclub uit de jaren 60.

De voorstelling neemt u mee naar het midden van de vorige eeuw met bekende en onbekende hits uit deze fonkelende jazz traditie, die we kennen door de stemmen van Frank Sinatra, Peggy Lee, Nancy Wilson, Nat ‘King’ Cole, Lena Horne, Chet Baker, Ella Fitzgerald en talloze anderen. Deze middag komt het allemaal voorbij. Kom genieten van de prachtige harmonieën en arrangementen die u recht in het hart raken.

De arrangementen zijn van onze vriend, arrangeur, componist en orkestleider Nico van der Linden, die onlangs op 71-jarige leeftijd is overleden.

Heb je zin om dit veel bewogen jaar met ons in Kerstsfeer af te sluiten? Dan zien we je graag in het zaantheater op 21 december.

Kaartverkoop en meer informatie: https://zaantheater.nl/tickets/kerstconcert-maarten-koningsberger/