OOSTZAAN - Onlangs nam het high-end audio label TRPTK de prachtige nieuwe live session EP ‘Silent City’ op met de topmusici Merel Vercammen (viool) en Maya Fridman (cello). Op 21 augustus aanstaande zullen de twee musici een bijzonder concert verzorgen in Oostzaan bij PUUR audio, video & domotica. Naast een live uitvoering van Silent City worden, door Maya Fridman, ook diverse live duetten gespeeld met als ‘medemuzikant’ een high-end audiosysteem van het Zwitserse merk GOLDMUND.

Robert Brijde van PUUR audio, video & domotica: “Wij werken al langer samen met het high-end audio label TRPTK en het is dan ook niet de eerste keer dat we live musici van dit label in onze showroom mogen ontvangen. Naast de live uitvoering van de volledige ‘Silent City’ EP zal Maya ook duetten spelen met het draadloze en actieve GOLDMUND PRANA speaker systeem van de albums Red Velvet en REID. Echt een unieke ervaring!”

GOLDMUND International maakt al veertig jaar toonaangevende ultra high-end producten. Volgens kenners zijn het design en de audiokwaliteit van een uitzonderlijk hoog. Als een van de weinige high-end audio merken ontwikkelt het bedrijf draadloze, DSP gestuurde, volledig actieve speakersystemen. Dit zorgt ervoor dat een systeem letterlijk binnen enkele minuten kan worden aangesloten en het voorkomt hoge investeringen in randapparatuur en kabels.

Deze HiFi show is de laatste in een reeks van corona-proof evenementen die PUUR in de zomervakantie organiseerde. Liefhebbers van klassieke muziek en high-end audio zijn van harte welkom. Vanwege de corona-regels zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis, maar reserveren is wel verplicht via: https://puuravd.com/events/silentcity