ZAANDAM - Bij FluXus werkt Theater MUS op dit moment met alle musicalklassen aan verschillende voorstellingen. Zondag 10 juni staat ‘Toscane’ op de planken tijdens het Jongerentheaterfestival in het Zaantheater. Zondag 24 juni kun je genieten van ‘De Kikkerprins (maar dan anders)’ en ‘De Wolf en de 7 Meiden’ in de Verkadezaal van FluXus. Zondag 1 juli zijn alle drie de musicals te zien in de Verkadezaal van FluXus.

Toscane
Een niet al te slim meisje en een nerd met een bril werken als pizzabezorger bij het Italiaanse restaurant Toscane. Ze belanden van het ene hachelijke avontuur in het andere en groeien hierdoor onverwachts naar elkaar toe. Deze musical is op 10 juni tijdens het Jongerentheaterfestival in het Zaantheater tweemaal in de Forbozaal te zien. De eerste groep begint om 13.00 uur en de tweede groep start om 15.00 uur. Entree van het gehele festival is € 5,- incl. drankje. Met CJP-pas is de entree gratis. Zondag 1 juli kun je de Toscane om 19.00 uur zien in de Verkadezaal. Entree is 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de entree gratis.

De Kikkerprins (maar dan anders)
Prinses Fabiolalala verveelt zich… en niet zo’n klein beetje ook. Weet je wel hoe saai het is om de hele dag een prinses te moeten zijn? Prinses Fabiolalala gaat in staking. Haar vader en moeder zijn ten einde raad en trekken een heel entertainmentteam uit de kast. Niets helpt. Maar wat doet dat vreemde wezen daar aan de overkant? Wie is dat? Deze musical is op 24 juni tweemaal te zien in de Verkadezaal van FluXus, om 11.00 en om 13.30 uur. Zondag 1 juli kun je De Kikkerprins nogmaals zien in de Verkadezaal om 11.30 uur. Entree is 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de entree gratis.

De Wolf en de 7 Meiden
Wolf is hip… denkt hij. Wolf maakt indruk… denkt hij. De 7 buurmeisjes denken daar toevallig nou net even heel anders over. Het is maar beter dat ze niet met hem gezien worden. Maar ja, dat is vrij lastig als Wolf je buurjongen is en elke dag komt aanbellen. Tijd voor een plan!Een eigenzinnige musical naar het klassieke sprookje ‘De Wolf en de 7 Geitjes’. Hip en hilarisch! Deze musical is op 24 juni tweemaal te zien in de Verkadezaal van FluXus, Westzijde 148 in Zaandam, om 16.00 en om 19.00 uur. Zondag 1 juli kun De Wolf en de 7 Meiden nogmaals zien in de Verkadezaal om 15.00 uur. Entree is 1 euro. Tot 4 jaar en met FluXus-pas is de entree gratis.


Adres van het Zaantheater is Nicolaasstraat 3 in Zaandam. Adres van de Verkadezaal van FluXus is Westzijde 148 in Zaandam. Meer info over de lessen en voorstellingen van MUS bij FluXus vind je op www.fluxus.nl en www.theatermus.nl. Alle info over het Jongerentheaterfestival en het Zaantheater vind je op www.zaantheater.nl.