ZAANDAM - Op zondag 28 november speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn Sinterklaasvoorstelling Pepernotenpret (2+) in het Zaantheater. Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met echte Zangpieten veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

Pepernotenpret
In deze vrolijke en muzikale voorstelling viert Dirk Scheele het Sinterklaasfeest samen met alle hulppieten en sinterklazen in de zaal. Dirk zingt daarbij veel bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Vergezeld door zangpieten gaan we swingen op “Zie ginds komt de stoomboot”, wiegen bij “Zie de maan schijnt door de bomen” & in het Spaans tellen bij “Pepernotenpret”. Dirk zet natuurlijk zijn schoen en samen met de kinderen zingt hij uit volle borst Sinterklaas Kapoentje. Als we mooi en hard genoeg zingen, komt Sinterklaas misschien ook nog wel een deuntje meespelen…

Kom verkleed als hulppiet of hulpsint en dan maken we er samen één groot feest van!In deze voorstelling speelt Dirk samen met de Zangpieten en krijgt hij bezoek van Sinterklaas.

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al meer dan vijfentwintig jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België, is dagelijks te zien op Nickelodeon en heeft een populair YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees.

Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s, tv-series en boeken gemaakt en trekt volle zalen met hits als ‘Ik woon in een huis’, ‘Op de kinderboerderij’ en ‘Broccolirock’.

Praktische informatie
Datum: 28 november 2021
Tijd: 11:00 en 14:30
Theater: Zaantheater Zaandam
Tickets: https://zaantheater.nl/tickets/dirk-scheele-speelt-pepernotenpret/