ZAANDAM - Voor slechts 10 euro naar een voorstelling van Percossa of naar het grote meezingfeest van Dirk Scheele in het Zaantheater? Het kan tijdens het Nationaal Theaterweekend. Van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari ademt heel Nederland theater. Ook de deuren van het Zaantheater staan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen vol sprankelende activiteiten en voorstellingen voor slechts € 10 of € 5 per kaart.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn er vier verschillende voorstellingen te zien. In de Albert Heijnzaal brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows opnieuw op de planken: ‘Tien jaar van de Straat’ en ‘Knock Out’ komen samen in een wervelende ‘Double Bill’.

Laat je in de Forbo Flooringzaal tijdens de ComedyNight verrassen door MC Marco Lopes, die de jonge comedians Glodi Lungungu, Spruijt en Opperman en Victor Luis van Es presenteert. Op zaterdagavond zijn er tijdens De Nachtparade in alle hoeken en gaten van het Zaantheater kleine voorstellinkjes te beleven. Op zondagmiddag kunnen kinderen en hun (groot)ouders in de grote zaal genieten van Dirk Scheele die met zijn band oud-Hollandse kinderhits komt zingen (vanaf 2 jaar) of in de kleine zaal naar Unieke Zaken met de voorstelling ‘Apollo 11’ (vanaf 8 jaar).

De voorstellingen zijn te zien van vrijdag 24 t/m zondag 26 januari. Kijk voor aanvangstijden op de website van het Zaantheater. Kaarten (€ 10 of € 5 euro) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kassa in het theater is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.