ZAANDAM - Ter introductie van de nieuwe cursus ‘Verhalen Vertellen’ door Giovanni Masetti is er donderdag 7 en 14 december een ‘360 Verhalencafé’ bij FluXus, Klaas Katerstraat 7b, Zaandam. Op 7 december begint het café om 20.00 uur en op 14 december om 10.00 uur. Entree en deelname is gratis.

Met behulp van een bordspel zonder winnaar of verliezer, worden tijdens het 360 Verhalencafé verhalen opgediept en met elkaar uitgewisseld. Van verhalen over vroeger, maar ook over de toekomst. Luchtig of diep, alledaags of emotioneel: alles mag en kan bij het 360 Verhalencafé. Het spelbord, dat lijkt op roulette, geeft de richting aan, maar uiteindelijk bepalen de deelnemers zelf wat zij vertellen.

Meer begrip en respect

Het 360 Verhalencafé is geïnspireerd op de 360 Stories Cafés die wereldwijd wordt gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten delen mensen met verschillende achtergronden persoonlijke verhalen waardoor meer begrip en respect voor elkaar ontstaat.

Plezier

Vanaf 22 januari 2018 start Giovanni met zijn cursus Verhalen Vertellen. In 12 weken en zes modules worden de beginstappen van het verhalen vertellen geleerd. Steeds wordt er een fase afgesloten met presentaties. Het sleutelwoord hierbij is: plezier!

Aanmelden

Het 360 Verhalencafé vindt plaats bij FluXus, Klaas Katerstraat 7b in Zaandam. Deelname is gratis. Let op: donderdag 7 december is het café van 20.00 tot 22.00 uur en op donderdag 14 december is het van 10.00 tot 12.00 uur. Interesse? Gelieve aan te melden via giovanni@krachtigewoorden.nl.