ZAANDAM - De kaartverkoop van het nieuwe Zaantheaterseizoen is gestart. Er komen maar liefst 253 nieuwe voorstellingen. De kaartverkoop verloopt voorspoedig, maar denk niet dat alles meteen is uitverkocht. Voor veel populaire voorstellingen zijn nu nog (mooie) plaatsen. Dus wilt u ook naar Bert Visscher, Ali B, Hans Klok, My Fair Lady, The Analogues, Furtjuh, Jon van Eerd, Nick & Simon, OG3NE of Frans Bauer? Bestel nu kaarten! 

Hagelnieuwe programma’s van populaire cabaretiers, bijzondere voorstellingen uit het buitenland, grootse musicals, topacteurs in prachtige toneelproducties, jonge theatermakers, swingende theaterconcerten, daverende dans, oorstrelende opera’s, verbeeldingrijke jeugdvoorstellingen en meer: er valt heel wat te kiezen in het nieuwe theaterseizoen.

Zoals altijd is cabaret populair: Bert Visscher, NUHR en Ali B staan bovenaan in het lijstje met bestverkochte voorstellingen en ook Freek de Jonge is geliefd. Hij maakt exclusief voor het Zaantheater de voorstelling ‘Zaansch Veem 2.0’, die in november een week lang in het Zaantheater te zien is. Een unieke voorstelling met 11-koppig orkest vol cabaret, muziek en Zaanse verhalen over onder meer Freeks jeugd in Zaandam.    Ook The Incredible Dr. Pol (de dierenarts van National Geographic), ‘The Play That Goes Wrong’ (slapstickkomedie in de regie van de Zaanse Bruun Kuijt), Jon van Eerd en de musical ‘VAMOS!’ met Lenette van Dongen zijn populair.

Nieuw: Series Wederom zijn er tien voorstellingen op de dinsdagmiddag, twee talkshow-Theatersalons op de zondagmiddag, de theatrale literaire salon ‘Mens durf te lezen!’ en de Samen Uit Salon. Nieuw zijn de Series: kom vaak en voordelig naar het Zaantheater. Er is een Cabarettalentserie, een serie Expeditie Theater (voor de avontuurlijke theaterbezoeker) en een jeugdtheaterserie. Ook de Dinsdagmiddagserie is met seriekorting te bestellen.    Iedereen die bij deze en vele andere voorstellingen – 253 in totaal – aanwezig wil zijn, kan kaarten bestellen via zaantheater.nl. De kassa van het Zaantheater is dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur (als er een voorstelling is tot 19.30 uur) en telefonisch bereikbaar via tel: 075-6555333. De nieuwe brochure aanvragen kan via de website of door contact op te nemen met de kassa.