ZAANDAM - Op 21 juli 2018 vindt het jaarlijks terugkerende evenement 'Welcome to the Future' plaats in het recreatieschap Het Twiske. Om de verkeersafwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de organisator ID&T samen met o.a. de gemeente Oostzaan een verkeersplan gemaakt.

Verkeersmaatregelen
Om wildparkeren te voorkomen en om de doorstroming van en naar Het Twiske te bevorderen worden op de rotonde naar De Dors en richting Skoon hekken geplaatst. Skoon wordt van 21.00 t/m 03.00 uur afgesloten t.b.v. taxi en Kiss & Ride. Er staan verkeersregelaars die het bestemmingsverkeer en de hulpdiensten door laten. Verder zullen er verkeersregelaars staan op Skoon, op de Kolkweg, op de Kerkstraat, de Kerkbuurt en de Twiskeweg. Zij zorgen ervoor dat het verkeer doorstroomt. De verkeersregelaars regelen op de kruising met de A8 het verkeer. De verkeerlichten worden daar uitgeschakeld. De Verlengde Stellingweg wordt eenbaansweg in de richting van de Kolkweg i.v.m. de wachtrij voor taxi’s. Van 21.00 t/m 03.00 uur wordt de Kolkweg richting Het Twiske afgesloten. Ook hier laten verkeersregelaars het bestemmingsverkeer en de hulpdiensten te allen tijden door.

Geluidsoverlast
Ervaart u (geluids)overlast tijdens Welcome to the Future? Neem dan contact op met de gemeente Landsmeer via evenementen@landsmeer.nl of 06-11594693. Houd uw adresgegevens bij de hand. Deze hebben we nodig om een controleur bij u langs te sturen die de situatie beoordeelt en geluidsmetingen doet. Zonder uw gegevens kunnen we uw melding niet in behandeling nemen.