ZAANDAM - Zaterdag 16 september kan iedereen weer genieten van cursusaanbod, optredens, lessen en workshops bij FluXus in Zaandam. Dit alles onder de noemer Open Doe Dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur gaan de deuren wijd open bij FluXus op de Westzijde 148 in Zaandam. Een creatieve dag voor jong en oud!

De Open Doe Dag is bedoeld voor iedereen die wil ontdekken wat je allemaal bij FluXus kunt doen.

Binnen en buiten zijn er workshops op verschillende gebieden, zoals schilderen, dansen, muziek maken, theater, textiel en edelsmeden. Binnen in het gebouw kun je in verschillende ruimtes muziek-, zang- en danslessen uitproberen. Er is zelfs een dj-set van de Flux Popschool die je kunt gebruiken!

Kinderplein en Verkadezaal
Voor de kinderen is er voor het gebouw een gezellig Kinderplein. Hier kunnen de kids met docenten o.a. maskers, amuletten en ringen maken, houtsnijden en nepfoto’s maken. In de Verkadezaal kun je genieten van allerlei optredens van docenten en cursisten van FluXus. Denk hierbij aan improvisatietheater, buikdansoptredens en verschillende muziekgroepen en bands.

De Open Doe Dag is een creatieve dag voor jong en oud en toegang en deelname aan de lessen en workshops is gratis. Voor het volledige programma zie de agenda op www.fluxus.nl.