ZAANDAM – Vrijdag 9 februari is er weer bij de muziekafdeling van FluXus een Open Podium. Iedereen is welkom! Het Open Podium vindt plaats in de Verkadezaal en begint om 19.00 uur. Entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij FluXus, Westzijde 148 in Zaandam.

FluXus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateurmuzikanten in de Zaanstreek zijn. Gertru Pasveer, coördinator Muziek: “Ik zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van FluXus hun weg weten te vinden naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek.” De Verkadezaal heeft een professioneel podium met licht en geluid. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in het gezellige atrium. Koffie en thee zijn gratis.

De Open Podia vinden verder nog plaats op 21 maart en 25 juni. Aanvang is steeds 19.00 uur en entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij de afdeling Muziek van FluXus, Westzijde 148 in Zaandam. Meer informatie vind je in de agenda op www.fluxus.nl.

Heb je Interesse om op te treden? Geef je dan op bij Gertru Pasveer: gpasveer@fluxus.nl vóór 1 februari. Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt, zoals lessenaar(s), vleugel en techniek.