ZAANDAM - Met gepaste trots kondigen wij aan dat De Fabriek namens de KRO-NCRV en producent NL Film een exclusieve Penoza-preview mag organiseren op donderdagavond 24 augustus.

Let op: Deze preview is volledig uitverkocht, onze excuses voor het mogelijke ongemak.

Tijdens deze preview worden de eerste twee afleveringen van het nieuwe, en tevens allerlaatste, seizoen van Penoza exclusief in ons filmtheater vertoond. Ter gelegenheid van deze preview is hoofdrolspeelster Monic Hendrickx, tevens bestuurslid bij De Fabriek, deze avond aanwezig in het theater om persoonlijk een inleiding te geven op dit langverwachte seizoen.

De toegang op deze avond is gratis, er zijn in totaal slechts 150 plaatsen beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel via onze website.

De Nederlandse misdaadserie Penoza is sinds de eerste uitzending in september 2010 uitgegroeid tot een kijkcijfersucces met wekelijks een miljoen kijkers voor Penoza IV in 2015. Eerder dit jaar werd bekend dat seizoen 5 het laatste seizoen zal zijn. Producent NL Film werkt momenteel aan de totstandkoming van de Penoza film.

De eerste tv-uitzending van Penoza V is op zondag 27 augustus op NPO3.