ZAANDAM - Vanaf heden is Podium de Flux gehuisvestigd aan de Hemkade 48 in Zaandam. Dit wordt gevierd met een Open Huis op dinsdag 4 juni. Na een aantal maanden concerten op locatie te hebben georganiseerd, is het Zaanse poppodium verhuisd naar een vast podium met grotere capaciteit.


Ondanks de grotere zaal biedt het podium een programmering zoals we gewend zijn, met internationale en regionale (Zaanse) artiesten/bands. Het poppodium blijft tevens ‘Flux op Locatie’ concerten organiseren. Samenwerkingen met o.a. het Zaantheater, De Groote Weiver, Café Het Pand, Club Next en de Wormerveerse Vermaning zorgen voor een brede programmering, verdeeld over geheel Zaanstad.

"Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie! We behouden die intieme setting, maar in een groter jasje. Na maanden hard te hebben gewerkt aan de inrichting en akoestiek, zijn we als team super trots op het resultaat. We kunnen dan ook niet wachten dit resultaat tijdens het open huis op 4 juni aan iedereen te laten zien ” - Vincent Kruger, Podium de Flux.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom de nieuwe huisvesting? Volg Podium de Flux op social media of via www.podiumdeflux.nl