AMSTERDAM - Op 6 juni zal het pop-punk concert Mindless Presents in het Amsterdamse podium Sugarfactory plaatsvinden. Met deze showcase hoopt de groep een community op te bouwen waarmee upcoming Nederlandse bands in de schijnwerpers worden gezet. 
Deze upcoming bands hebben allemaal potentie om landelijk door te breken. “We bouwen een Nederlandse community voor het pop punk genre”, stelt Renske Lindijer van Mindless. Collega en mede-oprichter Wendy Vreeken staat haar bij: “Met deze showcase brengen we beginnende bandjes met veel talent onder de aandacht van het Nederlandse publiek.”

Roads To Roam

Roads To Roam is een pop/rock band uit Hilversum.De diepgewortelde samenwerking tussen de 5 vrienden brengt catchy nummers met ballen voort. Hun debuutsingle “Building Bridges” werd op 3FM ‘fenomenaal ontvangen’, aldus DJ Domien Verschuuren: ‘deze band heeft echt een eigen geluid!’.

The Spvrk
The Spvrk is een vijfkoppige pop-punk band uit Breda (in 2016 uitgeroepen tot beste rockband van Breda) die stevige songs maakt met catchy teksten in de trend van Paramore, Against The Current en Destine. Met een divers repertoire spelen ze hun shows: van up-tempo nummers met lekkere gitaar riffs gecombineerd met een keiharde ritmesectie, tot kleine liedjes met goed in het gehoor liggende melodieën. Nadat ze in 2016 een album hebben uitgebracht en dat hebben gepromoot met shows door heel Nederland, staat 2017 weer in het teken van nieuwe muziek. Op 18 februari 2017 werd de nieuwe single 'Close The Distance' gerealesed op YouTube, Spotify en iTunes.

VENHILL
VENHILL is een Alphense band die beukt, maar niet kraakt. Stevige rock die je doet springen, omvangen door een melancholische sfeer die alles behalve zwaarmoedig is. Een band die je op het verkeerde spoor zet maar je vervolgens wel pakt. Geïnspireerd door hun helden uit de 90’s maken de bandleden In-Your-Face Rock met een moderne sound en verhalende teksten. De Melancholie van Nirvana, de hooks van Biffy Clyro met de energie van John Coffey. 

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina!
www.facebook.com/MindlessManagement