ZAANDAM - Op 25 november wordt de onafhankelijkheid, Srefidensi Dey, van Suriname gevierd. Op deze belangrijke feestdag treedt in het Zaantheater dit jaar comédienne met Surinaamse roots Lucinda Sedoc op. Haar voorstelling ‘Girlstrip’ is een ode aan de vrouw. Een perfecte gelegenheid om met al je vriendinnen, (schoon)moeders en –zussen het vrouw-zijn én de onafhankelijkheid te vieren.


Girlstrip

'Girlstrip' is een bruisende comedyshow waarin stand-up comedian en theatermaker Lucinda Sedoc ingaat op alle belangrijke lady topics. Je weet wel, de onderwerpen die vrouwen alleen onderling bespreken. Niets is te gek! De show is een ware ode aan de vrouw en gaat over geheimen, onzekerheden, positieve en negatieve ervaringen die alléén met vrouwen besproken kunnen worden. Kom genieten van een avond vol met herkenbare vrouwenzaken door middel van hilarische verhalen, maar bovenal zelfspot.

Srefidensi Dey

De onafhankelijkheidsdag, of wel Srefidensi Dey, is een nationale feestdag in Suriname die de Surinaamse onafhankelijkheid sinds 25 november 1975 markeert. Hier wordt door Surinamers in binnen- en buitenland bij stilgestaan door middel van feestjes en festivals. Ook in het Zaantheater kun je dus terecht voor een heerlijke avond met Surinaams tintje, bij de women-only show ‘Girlstrip’.

Schuif aan bij Samen Uit

Bij deze voorstelling is er ook weer ‘Schuif aan bij Samen Uit’: een fijne gelegenheid voor alleengaande theaterliefhebbers om een gezellige avond te beleven met gelijkgestemden.

Vanavond is de vrolijke Rubia Enser de gastvrouw.

Vanaf een uur voor aanvang staat de koffie klaar bij de Samen uit-tafel in de foyer.

Als je daar zin in hebt kun je kosteloos aan deze tafel aanschuiven. Het enige wat je nodig hebt is een kaartje voor de voorstelling. Heb je na afloop nog geen zin om naar huis te gaan en wil je gezellig napraten? Rubia drinkt graag samen met alle gasten van Samen uit een glaasje.

Kijk voor meer informatie en kaarten voor de voorstelling op 25 november op www.zaantheater.nl.