ZAANSTAD – Maandagavond 17 december is de première van de voorstelling ‘De Verhuizing’, gespeeld door de theatergroep Odion/FluXus.

In september 2018 zijn Odion en FluXus gestart met een theatergroep. Odion is een organisatie die mensen met een beperking volwaardig aan de maatschappij wil laten deelnemen. Theater leent zich daar uitstekend voor. Dankzij theatermaken stimuleer en ontwikkel je vele uitingsvormen. Wie weet kunnen de spelers wel van acteren hun vak maken.

Hierin hebben FluXus en Odion elkaar gevonden. De afgelopen acht weken werkten de deelnemers bij FluXus met een theaterdocente aan deze voorstelling, waarin de spelers laten zien wat hen bezighoudt. Na deze voorstelling gaan ze de boer op. Er wordt contact gelegd met scholen uit de Zaanstreek/Waterland. Voor de scholen is een speciaal programma samengesteld, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met theatergroep Odion/FluXus.De première van theatergroep Odion/FluXus is op 17 december om 19.00 in de Verkadezaal, Westzijde 148 te Zaandam.

Entree is gratis, graag aanmelden via de e-­‐mail: glommerse@fluxus.nl