NECK - Het laatste weekend van juli (vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus) organiseert Theetuin de Neckermolen een lokaal zomerfestijn. Verschillende keukens uit Regio Purmerend bereiden heerlijke gerechten en lokale sommeliers en brouwerijen verzorgen bijpassende wijnen en bieren. Een lokaal Tuinfest waarbij de avondzon vergezeld wordt door live muziek en de geur van open kampvuur.


Lokaal initiatief vanuit onze regio
Waar vele evenementen door alle corona maatregelen worden afgelast, heeft Theetuin de Neckermolen besloten juist een evenement te organiseren. 'Vakanties zijn geannuleerd, grote feesten en festivals zijn afgelast. We zien dat mensen echt toe zijn om naar buiten te gaan en weer leuke dingen te doen' aldus Dieko Kwantes, eigenaar van Theetuin de Neckermolen. 'Hier willen wij graag een handje bij helpen door middel van het organiseren van het Midzomer Tuinfest. Wij hebben veel ruimte waardoor we alle coronamaatregelen goed in acht kunnen houden. Iedereen wil toch iets hebben om naar uit te kijken met deze zomerdagen in het vooruitzicht.'

Koop lokaal
'Juist in deze periode vinden wij het belangrijk dat we deze samenwerking aangaan met lokale partijen. Iedereen die dit weekend met zijn keuken bij het Midzomer Tuinfest komt staan, komt uit de buurt. Zo proberen we gezamenlijk iedereen door de corona crisis heen te trekken'.

Reserveren en informatie
In verband met de 1,5 meter regels is er beperkte bezetting en moeten tafels vooraf gereserveerd worden. Het evenement zelf kost niets. Bij de reservering wordt €10 per persoon in rekening gebracht welke tijdens het Midzomer Tuinfest aan de heerlijke gerechten te besteden is. Om drukte te voorkomen wordt er gewerkt in shifts. Een vroege shift van 17.00 tot 19.30 uur en een late shift van 19.30 tot 23.00 uur.

Reserveren kan via de website van Theetuin de Neckermolen. www.theetuindeneckermolen.nl/midzomer-tuinfest/

Voor meer informatie, houd de Facebookpagina van Theetuin de Neckermolen in de gaten, hier worden wekelijks nieuwe cateraars bekendgemaakt.