ZAANDAM - De uit Groningen afkomstige folksensatie Rapalje komt op 29 maart met een gloednieuwe theatershow 'Still Into Folk' naar het Zaantheater in Zaandam. Tijdens deze show wordt het publiek niet alleen getrakteerd op bekende nummers van de populaire band, maar laten de mannen in kilt ook een voorproefje van hun aanstaande cd horen.

Tijdens de 'Still Into Folk' tour neemt Rapalje het publiek mee op reis door de wereld van de Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek. Tijdens de eerste helft van de show staat hun eerste echte album 'Into Folk' centraal, dat in 1998 uitkwam. Met nummers als 'Molly Malone', 'Whiskey in the Jar' en natuurlijk 'Wat Zullen We Drinken' is het een feest der herkenning. In de tweede helft laat de band een voorproefje horen van het langverwachte nieuwe album dat binnenkort uitkomt. Hierin wordt onder andere de door de hitserie 'Outlander' bekend geworden ballade 'The Skye Boat Song' op onvergetelijke wijze ten gehore gebracht.

De bekende band is ongekend populair en heeft bovendien begin deze maand voor de derde keer de Fantasy Award voor Beste Live Act NL/BE in de wacht gesleept. Met bijna een miljoen likes op Facebook, fanclubs in Nederland, Duitsland, Rusland en Brazilië en een enorme trouwe schare fans weten William, Dieb, Maceál en David als geen ander hun fans aan zich te binden. De 'Still Into Folk' show is dan ook al diverse keren uitverkocht geweest en de reacties van het publiek zijn lovend: 'Folk is prachtig, en zeker van Rapalje!' 'Genoten!' en 'Topavond gehad!'. Na afloop van de show nemen de bandleden altijd uitgebreid de tijd om met de bezoekers een drankje te drinken, een praatje te maken en natuurlijk voor handtekeningen en foto's.

Er zijn nog kaarten beschikbaar via https://zaantheater.nl/tickets/rapalje/?evid=3243952385-1518706118