ZAANDAM - ‘Reunited’, hét dance-event van Hair4U, is zaterdag 28 september voor de tweede keer terug in de foyer en kleine zaal van het Zaantheater met een ’special edition’. Met niemand minder dan ROBIN S live on stage. De zaal is open vanaf 22.00 uur.


Denk je terug aan Reunited dan zie je ongetwijfeld de sfeer voor je en hoor je het kenmerkende geluid van Reunited. Hair4U is erin geslaagd om ROBIN S naar Reunited 'special edition’ te halen. Zij geeft een live optreden van ongeveer 40 minuten met hits als ’Show Me Love’ en 'Luv for Luv’. Uiteraard is dit niet het enige optreden op deze Reunited ’special edition’. DJ’s zoals Rob Boskamp, Orlando, Bas en Ayt zullen deze avond tot een bijzonder hoogtepunt brengen.

Verder houdt Hair4U het nog even spannend, want er is nog iets! De komende weken is hierover meer te lezen op de social media van Hair4U.

Begint het hart al sneller te kloppen? Reunited is een feest dat tot de kleine uurtjes doorgaat en hier wil je natuurlijk bij zijn!

Kaarten voor Reunited zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Zaantheater en via de website, www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.