ZAANDAM - Na jaren van weggeweest, komen de Dolly Dots terug! Op woensdag 30 september treden Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers op in het Zaantheater met de spiksplinternieuwe show ‘Sisters on tour’.


Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoy concerten en een tour door alle concerthallen, overleed de zesde Dot Ria Brieffies in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Eén voor allen, allen voor één. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Dus komen de Dolly Dots volgend theaterseizoen terug naar de Nederlandse theaters! Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen de Dolly Dots ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden, het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen. Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op zichzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en maakten er altijd wat van.

De voorstelling ‘Sisters on tour’ belooft een intieme, muzikale avond te worden, waarin de voormalig tieneridolen met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.

‘Sisters on tour’ begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 26,30 incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kassa in het theater is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.