ZAANDAM - Jazz in de Winkel is weer aan! Na het succes van de eerste keer in 2019, is er op zaterdag 26 november weer een editie van dit Zaanse Jazz festival. Bijzondere artiesten treden op op verschillende podia in Zaandam. In het Zaantheater kunnen bezoekers vanaf 21.15 uur genieten van optredens van de Engelse band Mamas Gun, topsaxofonist Hans Dulfer en het trio Montis, Goudsmit & Directie.

Mamas Gun – Forbozaal; van 21.15 tot 22.15 uur

Deze vijfkoppige band uit het Engeland speelt een mix van soul, funk en pop. De band heeft een gloednieuw album om te laten horen met extra ingewikkelde soundscapes van drummer Chris Boot. Verwacht een krachtige en unieke show!

Hans Dulfer - Forbozaal; van 23.15 tot 00.15 uur
Saxofonist Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste saxofonisten. Hij mag dan 82 jaar zijn, hij doet nog steeds niets liever dan optreden. 'Met Dulfer! Total Response' speelt Hans Dulfer met zijn band nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers.

Montis, Goudsmit & Directie – Foyer; van 22.15 tot 23.15 uur
Voor het trio van Frank Montis, Anton Goudsmit en Cyril Directie geldt één regel: zolang het maar swingt. De gitarist, drummer en hammondspeler zorgen voor een ritmische spel en een vurige groove. Samen zetten zij de foyer van het Zaantheater op zijn kop.

Festivalticket en locaties
Andere podia die meedoen aan Jazz in de winkel zijn Fluxus en de Zaanse Vermaning. Voor iedereen die zin heeft in een swingende Jazz middag en avond, kijk voor het hele programma en het kopen van een festivalticket ( €27,50) op www.Jazzindewinkel.nl