ZAANDAM – Op donderdag 28 november komen The Fureys naar het Zaantheater. Deze band bestaat al ruim 40 jaar en is één van de oudste en bekendste folkgroepen van Ierland.

Bandleiders Eddie en George Furey zingen, spelen gitaar, mandoline, banjo en bodran en laten zich bijstaan door de doorgewinterde muzikanten Camillus Hiney (accordeon, fluit), Tony Murray (bas) en Pio Ryan (banjo). De vijf mannen spelen goudeerlijke muziek, vol vuur, waar de liefde voor het vaderland van afstraalt. Een concert van The Fureys is er een om nooit te vergeten, met een lach en een traan. Iedereen gaat gegarandeerd vrolijk naar huis!

Na afloop van de voorstelling is er een afterparty met een liveband in de foyer bestaande uit Clementine Volker samen met Wyatt Easterling.

‘The Fureys’ beginnen om 20.30 uur. Kaarten (vanaf € 21,60, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.