ZAANDAM - Zondag 28 januari is iedereen welkom bij de musicalpresentaties van de cursisten van Theater MUS. Theater MUS geeft musicallessen aan kinderen en jongeren onder het dak van FluXus.

In samenwerking met het kunstencentrum presenteren vier musicalgroepen zich in de Verkadezaal van FluXus, Westzijde 148, Zaandam. Entree is 1 euro en gratis voor kinderen tot en met 4 jaar.

OTJE!

Om 11.00 en om 13.30 uur spelen de musicalklassen met kinderen tussen de 7 en 9 jaar de musical ‘OTJE!’, naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. De vader van Otje, een heel goede kok, wordt ontslagen. Een nieuwe baan kan hij zonder de juiste papieren niet krijgen. Samen met Otje en de dieren gaat hij daarnaar op zoek. Een beestachtige mooie musical voor het hele gezin!

Doornroosje doet alsof
De musicalklassen met kinderen tussen de 10 en 12 jaar spelen 'Doornroosje Doet Alsof', om 16.00 en om 19.00 uur. Als de moeder van Doornroosje het plan heeft haar eigenwijze dochter naar een kostschool te sturen is de paniek groot. Naar een kostschool? Dat nooit! En in haar paniek doet zij alsof ze in een hele ernstige diepe slaap terecht is gekomen. Een grappige sprookjesmusical voor jong en oud.

Productieteam

Extra leuk aan deze musicals is dat het decor gemaakt is door het Productieteam, een enthousiast groep jongeren van 14 tot en met 21 jaar, die onder begeleiding van FluXus tekent, schildert, filmt, fotografeert en animaties maakt.

De locatie van ‘OTJE!’ en ‘Doornroosje doet alsof’ is de Verkadezaal van FluXus, Westzijde 148, Zaandam. Beide voorstellingen worden dus tweemaal gespeeld en in totaal laten vier verschillende musicalgroepen zich zien. Entree is 1 euro. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. Voor alle informatie over de musicallessen van MUS en het Productieteam zie www.fluxus.nl.