ZAANDAM - Op maandag 13 augustus 2018 geeft de vermaarde organist Martin Mans een orgelconcert op het schitterende Flaes orgel in de Grote- of Sint Joriskerk te Westzaan. Het concert begint om 20.00 uur. Martin Mans houdt deze zomer een concerttour onder de naam Tour de Mans en zal een gevarieerd programma spelen van literatuur en improvisaties op verzoek.

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika, Zuid-Afrika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en dirigeert o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het mannenkoor De Gouwestem en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor.

De kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10 kinderen t/m 11 jr. € 5
Verdere informatie www.zingenenzo.com