ZAANDAM - De bekende trompettiste Melissa Venema en meester pianist Wibi Soerjadi verzorgen op 16 april een uniek concert in Cultureel Centrum " De Bullekerk" in Zaandam.

Op 12 april wordt Melissa 25 jaar en ze vindt het fijn om iedereen uit te nodigen op donderdag 16 april voor dit speciale verjaardagsconcert. De Bullekerk is veranderd in een theaterzaal met een gezellige en gemoedelijke sfeer. Parkeren kan achter winkelcentrum de Westzijde ( Dirk vd Broek) met een grote parkeerplaats vlakbij de kerk. Im 2017 heeft Wibi een prachtig muziekstuk gecomponeerd voor trompet?

Dit stuk heet The Kingdom en is op 27 december 2017 door Melissa en Wibi uitgevoerd in het Concertgebouw. Het publiek was verrast door het geweldige samenspel en door de verschillende stijlen in dit mooie muziekstuk. The Kingdom is heel boeiend en het neemt je mee in de prachtige lyrische gedeeltes. Ook zal Melissa het Haydn trompetconcert met Wibi uitvoeren. Het 1e kwartier van het concert zal er een Intrada zijn, samen met haar beste leerling Julian Koenen. Verder begeleid Wibi Melissa met bekende klassieke stukken. Daarnaast zal Wibi een prachtig solo concert geven met o.a. filmmuziek en klassiek repertoire. Het concert begint om 20.00 en de zaal is open om 19.00 voor een drankje en hapje!

Tickets zijn €17.50, inclusief welkomstdrankje en hapje, via www.eventbrite.nl (zoekterm Melissa Venema), of via 06-83211071. Info@melissavenema.nl Ook zijn er viptickets te bestellen €35,- met voordelen voor deze avond. Gereserveerde zitplaatsen, onbeperkt drankjes en hapjes, een fotograaf maakt een professionele foto van u, Melissa en Wibi, 50% korting op de CD van Melissa. Adres: De Bullekerk, Westzijde 75, 1506 ED Zaandam. Aanvang 19.00 zaal open, concert 20.00 Iedereen is van harte welkom op dit mooi unieke concert van Melissa Venema en Wibi Soerjadi!