ZAANDAM - Vrijdag 24 januari geven Betting on One en Mind the Mill een intiem concert in Bind. Twee eigenzinnige duo’s die volledig voldoen aan de sfeer van het huiselijke podium in de stoere omgeving van het Hembrug terrein.


“Expect nothing and let our mystery guide you” is de slogan die Betting on One gebruikt om hun muziek te karakteriseren. Zanger componist Visser en gitarist Schipper brengen digitale poprock: Emotioneel geladen vocals en rockende gitaar-riffs over digitale beats. Pakkende en verhalende popsongs gebracht op een geheel eigenzinnige manier.

September Flower is de titel van het onlangs uitgekomen en zeer goed ontvangen debuut album van Mind the Mill. Filmische pop; triphop met echo’s uit de jaren ’60. De heldere jazzy stem van zangeres Jerney Molenaar en de tremolo gitaar lagen van haar neef Pieter vormen een spannend contrast met akoestische en elektronische soundscapes. Het duo zal enkele stukken van September Flower aanvullen met werk van o.a. Dusty Springfield.

De toegang is gratis en het concert begint om 20 uur. Als je vooraf wil mee eten kun je reserveren met een mailtje naar eenbordje@bijbind.nl. Het eten is rond 18 uur klaar en kost €5,-.