ZAANDAM - De enthousiaste pianist Wouter Harbers is voor veel muziekliefhebbers uit Zaandam en omstreken al jaren een begrip: tijdens zijn koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Wouter ziet het als zijn missie om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’. Vorige maand herstartte hij in een bomvolle Bullekerk! Op woensdagochtend 30 november aanstaande is het tweede gratis koffieconcert: komt u ook?


In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:30u welkom voor een gezellig bakje koffie in de Bullekerk. Om 11:00u start Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.

Deze keer is het thema ‘Rozengeur en Maneschijn’. Wouter speelt onder meer de prachtige serenade ‘Ständchen’ die hij op hun bruiloft voor zijn vrouw Heidi speelde. En droom daarna heerlijk even weg bij Beethovens Mondschein. Aan het einde verrast hij u met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi. En deze keer is er ook een lichtshow tijdens het concert: alle ingrediënten voor een afwisselend programma!

Nog nooit bij een koffieconcert geweest? Kom een keer ervaren waarom deze formule in half Nederland zo’n succes is! Reserveer wel even via www.koffieconcerten.nl, want de zaal zit snel vol.