ZAANDAM - Woensdagochtend 27 april gaat er iets bijzonders gebeuren in de Bullekerk! Pianist Wouter Harbers geeft hier elke maand een koffieconcert. Deze ochtend valt het precies op Koningsdag. En daarom neemt hij deze keer een zeer bijzondere gastmuzikant mee! Reinier Sijpkens trekt de hele wereld over met zijn muziekbootje, waarin hij varend met één hand een uniek kistorgeltje bedient en met zijn andere hand trompet speelt!


Reinier en Wouter maken er samen in de Bullekerk één groot feest van. Het programma varieert van Händels Watermusic (dat werd geschreven voor een feestelijke boottocht van de Engelse koning Georg I) tot Adios Nonino (u weet wel: dat prachtige stuk van de traan van Maxima). Ook Land of Hope and Glory passeert de revue en u kunt voluit meezingen bij de Second Waltz.

Het concert wordt op een heel bijzondere manier afgesloten: Reinier neemt een enorme hoeveelheid klokken mee, alle aanwezigen krijgen een klok en vormen zo samen één groot ‘levend carillon’.

Laat u verrassen in de Bullekerk op woensdagochtend 27 april! Het concert start om 11:00u en duurt ruim een uur. De zaal gaat open om 10:30u, de entreeprijs is 17,50 euro voor volwassenen (incl. koffie vooraf). Kinderen t/m 14 jaar mogen gratis naar binnen. Meer info en tickets via www.koffieconcerten.nl