ZAANDAM - Voor de 8e keer organiseert het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus (VNZP) de Verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw. Op woensdag 13 juni worden de winnaressen bekend gemaakt tijdens een inspirerend evenement in het Zaantheater.

Het VNZP wil met de Verkiezing van Zaanse Zakenvrouw vrouwelijke ondernemers en directeuren in de schijnwerpers zetten en zo een nieuw impuls geven. “Door de verkiezing krijgen we een goed beeld welke succesvolle zakenvrouwen een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap en/of de overheid. En we laten op deze manier zien hoeveel talent in de Zaanstreek aanwezig is”, aldus voorzitter Petra Derlagen. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Eén spreekster kunnen we alvast verklappen, Rocky Hehakaija.

Toegangskaarten kopen

Vanaf nu kun je ook alvast je toegangsbewijzen kopen voor de Zaanse Zakenvrouw Verkiezing 2018. Als je een sponsorpakket koopt, zit hier al minimaal één toegangsbewijs bij inbegrepen (afhankelijk van het pakket dat je kiest).

Voor elk verkocht kaartje schenkt het VNZP € 2,50 aan de stichting Favela Street van Rocky Hehakaija. Tickets kun je hier bestellen.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater

Datum: 13 juni 2018

Aanvang: 15:30 uur.

Einde: 21:00 uur.