AMSTERDAM - De dagen zijn kort, buiten is het guur.....

Verlang je naar de zomer? Kom SALSA dansen in Amsterdam Noord!Lekker bewegen op tropische muziek, je humeur gaat met sprongen vooruit, wat nou winterdip? De zomer duurt zo 12 maanden per jaar.
Geen ritmegevoel? No problem! 2 linkervoeten? Dat is onze specialiteit!

Nog Salsa leren dansen voor het eind van het jaar? Kom ook dansen bij SalsaClub Adam Noord, de gezelligste club van de regio.

Op 12 november kan je meedoen met de proefles in de Buurtkamer Kadoelen.

SalsaClub Adam Noord specialiseert zich in Feelgood Dancing; Salsales op een ontspannen manier, met humor, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We letten op muzikaliteit, leiden, volgen en techniek, maar leren je social dancing, niet 10.000 draaien die je nooit danst. Dus heb je niet de ambitie om Nederlands Kampioen te worden, maar zou je wel elke week willen verheugen op een leuk avondje uit, kom dan dansen bij de SalsaClub!

Doe mee met de open les op zondag 12 november.

Je maakt dan de 1e les van de cursus met docente Vanessa Mambi mee, en mag aan het eind van de les beslissen of je de rest van de cursus ook wil volgen.

Voor de proefles betaal je € 15 via Tikkie, als je je inschrijft wordt dit uiteraard van het lesgeld afgetrokken.

19.30-21.00u

Locatie: Buurtkamer Kadoelen (gratis parkeren)

Nathan F Israëlweg 3a

1035 SB Amsterdam

Je bent welkom met of zonder partner (we kunnen je plaats niet op voorhand garanderen als je je zonder partner inschrijft, maar we proberen een match te maken).

Geef je wel even op via email ovv naam en telefoonnummer: info@salsasirena.nl

meer info vind je op: www.salsaclubadamnoord.nl