ZAANDAM - In de herfstvakantie valt er van alles te beleven in het Zaantheater. Er staan drie te gekke voorstellingen op de agenda. Wil je op avontuur met de dappere Brandweerman Sam? Lach je om de gekke buren in ‘Aan de andere kant’ van Tg. Winterberg of wil je mee op tournee met een beroemde popster in Van Hamelen & De Rats? Tijdens deze voorstellingen zal je op het puntje van je stoel zitten!

Brandweerman Sam Live! (2+)
Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg. Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunus en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling De Verloren Piratenschat. Een spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Tg. Winterberg: Aan de andere kant (4+)
De Rietstraat, een doorsnee-straat in een nóg doorgesnedere wijk. In de schuttingen zitten gaatjes waardoor de families elkaar stiekem begluren. De buren zijn gek! Dat hebben ze toch zelf gezien! Aan de andere kant is een beeldende voorstelling met poppen, papier, strips en video. Een visuele wereld vol knotsgekke vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden.

Van Hamelen & De Rats (7+)
Van Hamelen is de grootste popster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn ratten. Een muzikale ratten-komedie vol glitter en glamour over opkijken naar iemand en diegene blind volgen naar plekken waarvan je niet weet of je er eigenlijk wel wil zijn.

Kom je ook naar het Zaantheater in de herfstvakantie?

Brandweerman Sam Live! (vanaf 4 jaar) - Zondag 16 oktober om 14.30 uur
Aan de andere kant (vanaf 4 jaar) van Tg. Winterberg - Zondag 16 oktober om 15.00 uur
Van Hamelen & De Rats (vanaf 7 jaar) - Vrijdag 21 oktober om 19.00Kijk voor tickets en meer info op www.zaantheater.nl