ZAANDAM - Wat is er leuker dan met de hele familie in de kerstvakantie naar het theater te gaan? In het Zaantheater staan maar liefst vier te gekke jeugdvoorstellingen op de planken. Voor iedere leeftijd valt er iets te beleven. Vaar je mee met de razendsnelle Kameleon? Of lig je dubbel van het lachen om de grappen van Titus & Fien? Bekijk snel naar welke voorstellingen je toe kunt gaan.


Het Kado (vanaf 6 jaar)

Vrij geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot, wachten Estel en Vladi op een kado. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten zeker dat ze het willen hebben. Terwijl er keihard gewacht wordt, neemt de fantasie je flink op sleeptouw en begint een verrassende reis die je niet kón verwachten.

Een fantasievolle voorstelling met een te gek decor.

De Titus & Fien Winterrevue (vanaf 4 jaar)

In deze gloednieuwe show vol grappen, oliebollen, sketches en een spectaculair live orkest weet het populaire groene duo Titus & Fien ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen.

Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene outfit uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen.

Na afloop mag iedereen met Titus en Fien op de foto!

De Schippers van de Kameleon de Musical (vanaf 6 jaar)

Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie, raast de beroemde Friese tweeling het Zaantheater in met hun met een musical over hun razendsnelle boot De Kameleon.

Een muzikaal spektakel en het spannende avontuur van Hielke en Sytse. Maak je borst maar nat voor deze stoere musical. Anders doet de Kameleon dat wel.

Rapunzel de Musical (vanaf 4 jaar)

Beleef een sprookjesachtige middag met de familiemusical Rapunzel! Rapunzel zit opgesloten in een hoge toren in het bos. Daar krijgt het meisje alleen bezoek van de heks, die langs haar lange vlecht naar boven kruipt. Tot er op een dag een prins langsrijdt… Na de voorstelling mag iedereen met Rapunzel in de foyer op de foto.

Kom je ook naar het Zaantheater in de kerstvakantie?

-Het Kado (vanaf 6 jaar), woensdag 28 december om 15.00 uur

-Titus & Fien, Winterrevue (vanaf 4 jaar), donderdag 29 december om 13.30 uur en 16.00 uur

-De Schippers van de Kameleon de Musical (vanaf 6 jaar), vrijdag 30 december om 15.30 uur

-Rapunzel de Musical (vanaf 4 jaar), woensdag 4 januari om 15.00 uur