ZAANDAM -Altijd al willen wakker worden met een film in de bioscoop? Zet je wekker, houd je pyjama aan, en kom zaterdag in de vroege uurtjes naar Pathé Zaandam! Op verzoek van bezoekers openen maar liefst 20 Pathé bioscopen in alle Pathé steden hun deuren aanstaande zaterdagochtend om 06:00 uur met onder andere House of Gucci, Ghostbusters: Afterlife, Sing 2 en speciale voorstellingen zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen en The Matrix uit 1999. Vroege vogels worden verwelkomd met een warm ontvangst, voor de Unlimited en All Stars members staat er daarnaast ook een klein ontbijtje klaar.

Pathé bezoekers contacteerden in de afgelopen week de klantenservice van Pathé massaal met de vraag of de bioscopen wat eerder open kunnen zodat zij toch kunnen genieten van toptitels zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen, West Side Story, Alles Op Tafel en Ghostbusters: Afterlife. Als gevolg van de recent aangekondigde coronamaatregelen zijn de bioscopen korter open tot 17:00 uur met beperkte capaciteit en verkopen voorstellingen daardoor sneller uit. Door eenmalig eerder open te gaan komt Pathé haar bezoekers tegemoet met zowel een unieke en veilige bioscoopervaring als iets langer filmplezier.

Doron Kurz, commercieel directeur: “Bij Pathé staan onze bezoekers altijd op nummer één. We doen er alles aan om hen altijd te kunnen voorzien van een divers en breed geprogrammeerd filmaanbod. Door de beperkte openingstijden en capaciteit, en daardoor sneller uitverkochte zalen, kunnen we momenteel helaas niet iedereen voorzien van de beste films op de voor hun meest geliefde tijdstippen. Daarom waren we blij met de suggestie van onze bezoekers om eerder open te gaan, en hebben wij alles op alles gezet om ze aanstaande zaterdag in alle vroegte te laten genieten van een veilig uitje met topfilms op het grote doek.”

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.pathe.nl.