ZAANDAM - Zondag 12 november stipt 15.00 uur heeft de eerste trekking plaatsgevonden van de winkelactie in Hermitage Shopping. Dhr. Spits is de eerste gelukkige winnaar van de Kras Shop & Win actie.

Op dinsdag 14 november mag hij een rondje rennen door de EkoPlaza en tegelijkertijd de winkelwagen zo vol als mogelijk vullen. Begin november is deze leuke winkelactie gestart waarmee de consument kans maakt op verrassende prijzen. Winkelen bij Hermitage Shopping wordt beloond én dat is extra leuk met de feestdagen voor de deur. De volgende winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 26 november om 15.00 uur.

Gratis kraslot bij elke aankoop

Bij een besteding vanaf €5 in de aangesloten winkels ontvangen consumenten gedurende de actieperiode een kraskaart. De kraskaarten worden uitgedeeld gedurende de looptijd van de actie, zolang de voorraad strekt. Door een kraskaart open te krassen maakt men kans op toffe prijzen die direct te verzilveren zijn. Daarnaast kunnen consumenten een kaart treffen waarmee zij mee kunnen dingen naar de fantastische hoofdprijzen. Deze dient men tot en met 16 december ingevuld te deponeren in de actiebrievenbus bij Media Markt. Iedere deelnemer kan zo vaak deelnemen aan de actie als hij/zij kraskaarten heeft.

Bij welke winkels krijg je een kraskaart?

De kraskaarten worden weggegeven bij: Media Markt, Albert Heijn, Ekoplaza, Pathé, Eazie, Bleep, Takko, Roezemoes, Délifrance en De Koffiezaak.

Prijstrekking

Uit alle ingezonden kraskaarten met ‘gefeliciteerd’ worden prijstrekkingen verricht om 15.00 uur op:

  • zondag 26 november (15.00 uur bij Albert Heijn)
  • zondag 17 december (15.00 uur bij Media Markt)

iedereen die een kraskaart in de actiebrievenbus heeft gedaan, dient fysiek aanwezig te zijn bij de prijstrekking om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

De uitslag wordt ook gepubliceerd op de facebookpagina https://www.facebook.com/HermitageZaandam