ZAANDAM - De West End Big Band presenteert op donderdag 6 juli om 20.00 uur in samenwerking met het Kopercollectief en FluXus een muzikale avond met jong jazztalent uit de Zaanstreek. De muziekleerlingen worden begeleid door de bekende 18-koppige Amsterdamse big band o.l.v. de Zaanse trompettist Gerard Kleijn. Entree is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Op deze jazzy avond kan het publiek genieten van jonge talentvolle drummers, gitaristen, saxofonisten, zangeressen en trompettisten. De big band en jazztalenten zorgen voor een zomerse sfeer die doet denken aan een broeierige New Yorkse jazzclub. Dit alles met een breed repertoire, zoals bekende classics van Bobby McFerrin, Herbie Hancock en alles wat daartussenin past.

Het concert vindt plaats in de Verkadezaal van FluXus aan de Weszijde 148 in Zaandam. Er is geen entree maar na afloop is er de mogelijkheid om, zoals dit in veel New Yorkse jazzclubs gebruikelijk is, een eigen bijdrage voor deze avond in de hoge hoed te doen.

Voor meer info www.fluxus.nl en www.westendbigband.nl.